Showresultaten

8 Februari 2020 maakten we ons debuut tijdens dogshow Eindhoven in Venray. Het was een spannende dag met mooie rapporten voor Zoë (Crème Anglaise La Vie Est Belle) en Josje (Crème Anglaise Cuvée Cristal) onder keurmeester John Wauben. Een geslaagde dag! Maar wat heb ik nog veel te leren. Zoë Veelbelovend in de "Best Puppy" en Josje Uitmuntend, 2e plaats in de open klasse.                                                                                                        29 februari en 1 maart 2020 namen we deel aan de Martini dogshow in Groningen. Het was een heel bijzonder weekend. We proberen alle tips en tops van trainers en coaches op te nemen en toe te passen. Zoë (Crème Anglaise La Vie Est Belle)  kreeg beide dagen een veelbelovend en mocht de hoofdring in voor de competitie voor Best Pup. Dat we dit weekend mochten afsluiten met "Best Pup In show" hadden we nog niet eens  durven dromen. Met dank aan keurmeesters Erica Bakker voor de mooie woorden tijdens de ringkeuring en Maria Ebels voor haar waardering in de Erering. 


26 en 27 september 2020 vond de Dogshow Maastricht plaats. Ik ging vanwege de coronamaatregelen alleen. Zoë (Crème Anglaise La Vie Est Belle) behaalde zaterdags een uitmuntend en 2e plaats  onder keurmeester Torbjörn Skaar (Sweden). Zondags behaalde Zoë Uitmuntend 1e plaats jeugd, "Beste Jeugdhond" en res. CAC onder keurmeester Elena Agafonova (Italy). Vanwege corona was dit de enige en laatste show in de jeugdklasse voor Zoë. 


2021

7 augustus de 1e show in 2021Zoë (Crème Anglaise La Vie Est Belle) naar show geweest. Het was meteen in de open klasse. Mijn doel was dat Zoë het weer leuk zou vinden en even kijken waar we staan na de ringtrainingen. Zoë was enthousiast in de ring en ik blij met het resultaat. Uitmuntend en 3e plaats, onder keurmeester Dhr. Rony Doedijns. 


29 augustus 2021. 

Vandaag 1e ervaring voor Zoë (Creme Anglaise's La Vie Est Belle) op een buitenshow te Heteren, waar de Windhonden CAC werd gehouden. Onder keurmeester Dhr. Marijn van Iersel behaalde Zoë een Uitmuntend met een prachtig rapport de 3e plaats (van 7) in de open klasse.

Het was een koude, natte dag en daarom besloten om mijn "lichte pak" in de auto te laten hangen en mijn "outdoorkleding" te dragen. Nood breekt wet, zullen we maar zeggen.

In de middag vond de clubmatch van de Nederkandse Whippet Club plaats. Hier behaalde Zoë (Crème Anglaise's La Vie Est Belle) een Uitmuntend en 1e plaats in de open klasse, onder Keurmeester mw. Erica Bakker. Vervolgens behaalde Zoë 2e BOS en Res.CAC


                     

Het is echt fantastisch om te horen van mensen om ons heen dat Zoë een mooi hondje is. Het geeft mij vertrouwen om zo stapje voor stapje te groeien in het presenteren van Zoë.


Iedereen bedankt voor het enthousiasme en vertrouwen in ons😘
18 september 2021 melden we ons in België voor de clubmatch  van de Belgische whippet club. Zoë (Crème Anglaise La Vie Est Belle) mocht zich in een grote competitie opstellen in een goed en gezellig georganiseerde show. Zoë was enthousiast en alle afleidingen en het lange wachten in de rij waren een uitdaging. Super tevreden en een uitgebreid rapport. Uitmuntend en 3e plaats (van 10) onder keurmeester mw. Inge Willemsen.


2022

20 februari 2022 melden we ons in Beusichem voor de clubmatch  van de Nederlandse Whippet Club.  Zoë (Crème Anglaise La Vie Est Belle) mocht zich in een hele grote competitie in de Open klasse opstellen. Uitmuntend en 4e plaats (van 12) Onder keurmeester mw Tatjana Urek(SL). 

Na deze show begon het zwangerschapsverlof voor Zoë.


2 juli 2022 

13 Weken na haar bevalling mocht Zoë de ring weer betreden. Ze was stabieler in haar hoofd en genoot van de aandacht. We waren in Utrecht, heerlijk buiten met mooi weer.  Keurmeester Dhr Jan Coppens beoordeelde Zoë (Crème Anglaise La Vie Est Belle) met een Uitmuntend 1e plaats in de Open klasse en Zoë mocht ook het res, CAC en res. CACIB op haar naam schrijven.  
17 september 2022

Zoë (Crème Anglaise La Vie Est Belle) behaalde tijdens de Internationale Dogshow te Maastricht een Uitmuntend en 1e Plaats en res. CACIB onder keurmeester Mw. Anita Gielisse. Ik had gezelschap van de familie De Bie. de 3 jarige Emma vond het erg leuk om in de ring en op het podium te mogen.29 oktober 2022

Voor het eerst naar een Internationale Show in België geweest. Lovanium Trofee te Leuven. Zoë (Crème Anglaise La Vie Est Belle) behaalde onder keurmeester Dhr. Bart Scheerens(Be) een Uitmuntend en 1e Plaats in de Open Klasse.

5 Augustus 2023

De 50ste dogshow van Rotterdam. Zoë (Crème Anlgaise La Vie Est Belle) behaalde 1e plaats met een Uitmuntend in de Open Klasse en BOB onder keurmeester mw Anita Gielissen. Super trots dat het ons is gelukt om dit te behalen.